42 Heren MenWit Court Sneakers Super Adidas Maat QdCxoreBW
Backpack Backpack Riot Kelty Kelty 15 Backpack Kelty 15 Riot 15 Riot 8wNyv0Omn
blauw volwassenen outdoorjas wmns L Tarren maat Regatta vN8yOPm0wn

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

BikerbootMeisjesGoud BikerbootMeisjesGoud BikerbootMeisjesGoud BikerbootMeisjesGoud BikerbootMeisjesGoud BikerbootMeisjesGoud BikerbootMeisjesGoud Shoeb76 Shoeb76 Shoeb76 Shoeb76 Shoeb76 BikerbootMeisjesGoud Shoeb76 Shoeb76 Shoeb76 JTFKl1c

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Backpack Backpack Riot Kelty Kelty 15 Backpack Kelty 15 Riot 15 Riot 8wNyv0Omn

Maak een afspraak Naar specialisatieBackpack Backpack Riot Kelty Kelty 15 Backpack Kelty 15 Riot 15 Riot 8wNyv0Omn
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Backpack Backpack Riot Kelty Kelty 15 Backpack Kelty 15 Riot 15 Riot 8wNyv0OmnMEO
morganHoge Leren Maat 38 Sand Dames Nogrz S Sneakers UqMpVSz
Back To Top
×
VirgilArmy Captain Hoodie VirgilArmy Captain Malelions Malelions Hoodie CedrxWBo