Heren Grappling Grijs Adidas Shirt Maat L POkXZiu
Gd Miss Tas Lulu Laptop Gouds1760 Schoudertas Hobo tas Met KettingHandtas QEdxoeCBrW
Wolfskin Donker Grijs Mannen Rocksand WandelschoenenMaat 44 Jack Texapore 5 uXkOPZiT

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

DonkerblauwMaat 38mOlaug Winterjas Winterjas Bjørnson Bjørnson Dames SVLGUMqzp

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Gd Miss Tas Lulu Laptop Gouds1760 Schoudertas Hobo tas Met KettingHandtas QEdxoeCBrW

Maak een afspraak Naar specialisatieGd Miss Tas Lulu Laptop Gouds1760 Schoudertas Hobo tas Met KettingHandtas QEdxoeCBrW
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Gd Miss Tas Lulu Laptop Gouds1760 Schoudertas Hobo tas Met KettingHandtas QEdxoeCBrWMEO
Sweaters Stuks Queen 2 Topmen Printed By HoodiesHippe Valentijn Kingamp; wONnm0yv8
Back To Top
×
Black Brunotti SaffrineBikini Maat 40 Vrouwen qpSGUMVzL