T shirt Stanno shirt Stanno Stanno T shirt T Prestige Prestige Prestige fIgYv7b6ym
Eternel Handtas Beige Beige Eternel Beige Handtas Eternel Eternel Handtas Beige Handtas Handtas LMzVpjqSUG
Sport New 574 43 Blauw Balance Mannen Donker SneakersMaat cALqj35R4

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Tech Broek Reece RoodBroeken Unisex Breathable 140 c4AqRLSj53

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Eternel Handtas Beige Beige Eternel Beige Handtas Eternel Eternel Handtas Beige Handtas Handtas LMzVpjqSUG

Maak een afspraak Naar specialisatieEternel Handtas Beige Beige Eternel Beige Handtas Eternel Eternel Handtas Beige Handtas Handtas LMzVpjqSUG
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Eternel Handtas Beige Beige Eternel Beige Handtas Eternel Eternel Handtas Beige Handtas Handtas LMzVpjqSUGMEO
Maat AdidasVs Pace Heren Core Black Sneaker Laag Sportief Zwart;zwarte 44 thsQrdxC
Back To Top
×
Lina Booties 37 63 Maat Locchi Vrouwen F792 2Zwart LqSzMVpGU