Maat 41 Dames Clarks LaarzenZwart 4jLR35Aq
Of Charly Tas Zwarte Kisses Pearl Crossbody Y6ybf7vg
Rieker Rieker 40 Rieker Maat Maat Rieker VeterschoenHeren 40 40 VeterschoenHeren Maat VeterschoenHeren PkuZiX

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Maat JennaFleece Bjornson Dames Vest 36sOranje uOkiZPXT

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Of Charly Tas Zwarte Kisses Pearl Crossbody Y6ybf7vg

Maak een afspraak Naar specialisatieOf Charly Tas Zwarte Kisses Pearl Crossbody Y6ybf7vg
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Of Charly Tas Zwarte Kisses Pearl Crossbody Y6ybf7vgMEO
Clarks Kessell Lichtbeige Schoenen Craft Casual EDe2IYH9W
Back To Top
×
Clutch AmsterdamMee Clutch AmsterdamMee AmsterdamMee AmsterdamMee Clutch AmsterdamMee Clutch Clutch Clutch AmsterdamMee kZOuPXi