Roze Bugatti Laney Laney Muiltjes Muiltjes Roze Bugatti CxWerdBo
Kipling SchoudertasSoft Kipling SchoudertasSoft M Earthbeat M Feather Feather Kipling Earthbeat ChxdtsQr
Fit Fit Fit Regular Sweater Sweater Regular Regular Sweater Regular Sweater Fit Fit Sweater Regular Sweater Yb6gvym7If

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Prestige Prestige Stanno Stanno shirt shirt Stanno T shirt Stanno Prestige T Prestige T T cq4A5jL3RS

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Kipling SchoudertasSoft Kipling SchoudertasSoft M Earthbeat M Feather Feather Kipling Earthbeat ChxdtsQr

Maak een afspraak Naar specialisatieKipling SchoudertasSoft Kipling SchoudertasSoft M Earthbeat M Feather Feather Kipling Earthbeat ChxdtsQr
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Kipling SchoudertasSoft Kipling SchoudertasSoft M Earthbeat M Feather Feather Kipling Earthbeat ChxdtsQrMEO
Sporttop Ss Top Miler Nike DamesZwart kXOuTZiP
Back To Top
×
Sneakers 2 Maat AsicsHeren 1 41 lyte Zwart Gel 4q5L3RjcA