45 Lacoste EuropaWit Heren Maat Sneakers CodxerB
Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH
Zwart Recopa Sneakers Herens Classic Cruyff zGLqjSVUpM

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

38 Air Max Maat DamesGrijs wit Nike Sneakers Thea 5 FKTlJc1

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH

Maak een afspraak Naar specialisatieTrublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYHMEO
10865Beige Maat 39 Dames Slippers Toral 4q5jLRc3A
Back To Top
×
Casual Touch It Tamaris Fashletics Instappers Zwart Met Bloemen Yv76gybf