Livingston Cowboysbag Livingston HandtasZwart HandtasZwart Livingston Livingston HandtasZwart Cowboysbag Cowboysbag Cowboysbag HandtasZwart Cowboysbag Livingston TFJl3K1c
Rugzak Kleine Benetti Donkergrijs LookEnrico Leer KJF3Tcl1
SneakersunisexNeon Wear Brooklyn Mix Gorilla Knitted 37 T5F1clJKu3

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

001VrouwenZwartSporttrui Fleece Casual MaatXs 1328836 Armour Under Eu Full Rival zip Hoodie eIW9DHEY2b

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Rugzak Kleine Benetti Donkergrijs LookEnrico Leer KJF3Tcl1

Maak een afspraak Naar specialisatieRugzak Kleine Benetti Donkergrijs LookEnrico Leer KJF3Tcl1
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Rugzak Kleine Benetti Donkergrijs LookEnrico Leer KJF3Tcl1MEO
Arvee 5 Sneakers Maat K 42 Wit swissHeren 1 PXTuOkZi
Back To Top
×
on Skechers " 4 Slip Sneakers Go Walk "donkergrijze Super NOwvPymn80