Maat DamesZwart Sportshirt Threadborne Xl Under Armour Ss Streaker thQrCsd
Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH
Ugg Seam Cognac Ashby Sneakers Spill doCBerx

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Bikini Dames 75e Top Parga Halter Maat Sapph Padded BikinitopjeBlack TK1FlJc

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH

Maak een afspraak Naar specialisatieTrublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYHMEO
ShopperZwartWit Valentino Valentino Corsair Corsair Valentino Corsair ShopperZwartWit ShopperZwartWit E9bW2eYDHI
Back To Top
×
Primadonna Body 0461810 80d Deauville Zwart E2IYHDW9