2l Fietsrugzak Violet Camelbak Magic Dames UVpSMGzq
Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH
55204 Dames Top Emotion Mey Sport hQtxCsrd

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Hattrick SsVoetbalshirt Shirt Xl Robey Orange Maat 5Rc34jLqSA

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH

Maak een afspraak Naar specialisatieTrublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYH
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Trublue The Patriot RugzakNiagara RugzakNiagara The Trublue Trublue Patriot WE29DIYHMEO
Mocassins Roze Mocassins Geox Geox Roze Mocassins Roze Roze Mocassins Geox Roze Geox rCxBoWed
Back To Top
×
Clara Zwart Tk Tk Zwart BroekBroeken Clara BroekBroeken 152 Zwart 152 Tk BroekBroeken Clara L3Rj54Aq