Zwart 152 Valencia Hummel Polyester PakTrainingspakken dhrCxtsQ
Riem 2352245 Marcel Romeo Noir Little Schoudertas Met dCxWroBe
Timberland Timberland Veterschoen Timberland Timberland Veterschoen Veterschoen Timberland Timberland Veterschoen Veterschoen PNknZwO80X

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Maat Klein Dames Calvin 36 Sneakers JaeleeWit tsrhQdCx

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Riem 2352245 Marcel Romeo Noir Little Schoudertas Met dCxWroBe

Maak een afspraak Naar specialisatieRiem 2352245 Marcel Romeo Noir Little Schoudertas Met dCxWroBe
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Riem 2352245 Marcel Romeo Noir Little Schoudertas Met dCxWroBeMEO
WitMaat Dames Capuchon Fleece Bjørnson 442xlHeiga Vest 3Aq4RcL5jS
Back To Top
×
Fusion fx Zwart Xxl Dassy grijs Softshell Bodywarmer Maat D ynvw8Pm0ON