Damesjeans Jegging Fury Bull it uTZPkiOX
Schoudertas SteentjesBruin Met Strass Schoudertas Met 0P8wONknX
Gogo Width Platform 39Us Eu 9Exotica Boot HeelWide 2020x4 H2eYWEID9

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Clarks Maat 42 VeterschoenenBlauw 42 Heren VeterschoenenBlauw Maat Heren Clarks VeterschoenenBlauw Clarks Maat Heren H9IYD2WE

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Schoudertas SteentjesBruin Met Strass Schoudertas Met 0P8wONknX

Maak een afspraak Naar specialisatieSchoudertas SteentjesBruin Met Strass Schoudertas Met 0P8wONknX
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Schoudertas SteentjesBruin Met Strass Schoudertas Met 0P8wONknXMEO
SlipStarlight Jo Taille Maat 46 L'aventure Charles Marie fy6mYbvgI7
Back To Top
×
Blauw Fanatic T Pablo shirt Local NarcosRhinestone Escobar MatenXl dQhsrt