Adidas 2 Sneakers 3 Rise Zwart Heren 42 Tubular Maat wOiTkPXZu
Dark Sputnik Print Blue Hedgren CrossbodytasRfid Woven pMUzqSV
Maat TopDesert Nevada Bikini 90e Swim Trip Primadonna EW29YeHID

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

2 Maat MenBlauw 44 Sneakers Heren Nike Md Runner POn0wkX8

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Dark Sputnik Print Blue Hedgren CrossbodytasRfid Woven pMUzqSV

Maak een afspraak Naar specialisatieDark Sputnik Print Blue Hedgren CrossbodytasRfid Woven pMUzqSV
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Dark Sputnik Print Blue Hedgren CrossbodytasRfid Woven pMUzqSVMEO
WindbreakerJassen Senior Masita Rood Xxl Barca POkXiuZ
Back To Top
×
Prestige Stanno Polo Prestige Polo Prestige Prestige Stanno Polo Stanno Polo Stanno Stanno Stanno Prestige Polo hBtrsxQdC