9" Tablet Samsonite AktetasXbr Grijs Crossover 7 DIEH29
Truckcloth Backpack Atracite Roll 31x15x43cm SzMUVpGq
Gabor Veterboot Modieuze Modieuze Veterboot Gabor Veterboot Gabor Modieuze Veterboot Gabor Modieuze Veterboot Gabor Gabor Modieuze K1lcTF3J

Het bekken is samengesteld uit een aantal botten: aan de rugzijde het ‘heiligbeen’ (sacrum), aan beide zijkanten een ‘darmbeen’ (os ilium) en aan de voorzijde onder in de buik de ‘schaambeenderen’.

Pijnklachten in het bekkengebied zijn vervelend. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben. U kunt klachten krijgen aan het bekken na een zwangerschap, te zware handelingen, een val, maar ook door langdurig een verkeerde houding aan te nemen. De klachten bevinden zich in het gebied van de lage rug, het stuitje, billen, liezen, het schaambeen en het gebied rondom de heupen.

Ook uw bekkenbodemfunctie kan verstoord zijn. Dit kan invloed hebben op het plassen, de ontlasting en geslachtsgemeenschap. Uw bekken fysiotherapeut bij Kernpraktijken kan u helpen bij uw bekkenklachten.

Lees op onze website meer over urine-incontinentie, bekkenpijn en klachten aan uw bekkenbodem na een(sub)totaal ruptuur.

Stretch Design Overhemd Met Dom Trendy Wit TowerHeren wn0PkO8

Bekijk hier onze folder over Bekkenfysiotherapie

Truckcloth Backpack Atracite Roll 31x15x43cm SzMUVpGq

Maak een afspraak Naar specialisatieTruckcloth Backpack Atracite Roll 31x15x43cm SzMUVpGq
© 2019 kernpraktijken.nl - Realisatie door Truckcloth Backpack Atracite Roll 31x15x43cm SzMUVpGqMEO
Fz Armour Cotton Zwart SportvestDames Fleece Ridge Maat Xl Under lJc3K1FT
Back To Top
×
Trekkinglaarzen Fila 1010145 Maverick 12v Mid QrtsChd